ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

Könyvelőirodánk közel 17 éve nyújt könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatást, munkaügyi tanácsadást Budapesten. 2017-től foglalkozunk gyakorlati oktatással könyvelés, adózás, bérszámfejtés és munkaügyi témákban, illetve elektronikus adóbevallás vizsgára is indítunk felkészítő oktatást. Kiscsoportos képzéseinket havi rendszerességgel tartjuk belvárosi oktatási helyszínen. A csoportos oktatáson kívül lehetőséget biztosítunk egyéni felkészítésre is bérszámfejtés, könyvelés, adóbevalláskésítés, munkaügyi témában (Bővebb info és jelentkezés lap: gyakorlati képzéseink / induló tanfolyamaink menüponban található.) 

Különböző iparági területen működő ügyfélkör referenciáival rendelkezünk, amelyek között egyaránt megtalálható a kisebb családi vállalkozás, illetve a nagyobb méretű könyvvizsgálatra kötelezett társaság is. Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért büszkék vagyunk arra, hogy a cégvezetőkkel több éves, tartós kapcsolatot sikerült kialakítanunk.

Tapasztalatunk szerint már a cégalapítás előtt érdemes felkeresni egy könyvelőirodát és átbeszélni a kezdeti lépéseket. Fontosnak tartjuk, hogy a cégvezető a legtöbb információt magkapja cége elindításához és optimális működéséhez, mert csak így lehet jó üzleti döntéseket hozni. Széles látókörünk biztonságot jelent Önnek, hiszen ügyfélkörünk sokszínűsége miatt otthon vagyunk a társasági adó, KATA, KIVA adózásban is.

Nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink minőségére, megbízhatóságára. Büszkék vagyunk arra, hogy revízióinkat eddig nullás jegyzőkönyvvel zártuk. Mivel ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért fontos, hogy kérdéseikre hétköznapkon 24 órán belül a legnagyobb szakértelemmel válaszoljunk, így azon kívül, hogy saját csapatunk szakmai tudását folyamatosan bűvítjük, fontosnak tartjuk, hogy profi szakemberek - könyvvizsgálók és jogászok - segítsék munkánkat. Hogy Ön minnél kényelmesebben dolgozhasson és minnél kevesebb időt töltsön el számláinak átadásával, kidolgoztunk egy biztonságos saját jelszóval rendelkező feltöltési lehetőséget, melyben pár kattintással saját rendszerünkön keresztül is eljuttathatja hozzánk a szükséges dokumentumokat. Viszont, ha igényli a személyes találkozást örömmel látjuk Önt irodánkban.

Véleményünk szerint a legfontosabb az elégedett ügyfél, így munkánkban, hozzáállásunkban is ezt kívánjuk tükrözni.

SZAKMAI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSSAL RENDELKEZÜNK!

Hívjon minket, kérjen ajánlatot kötelezettség nélkül! 06 (30) 221 4151

Kik vagyunk?

Sédi Erika

Mérlegképes könyvelő, kisvállalkozási ügyintéző

 Több, mint 15 éves könyvelőiroda vezetői tapasztalat

 

Medveczki Ágnes

Adótanácsadó, mérlegképes könyvelő, okl. emberi erőforrás tanácsadó       

Több, mint 10 éves multinacionális cégeknél szerzett gyakorlat