Az alábbi vállalkozások szolgáltatásai nem kapcsolódnak közvetlenül a miénkhez, de mégis jó szívvel ajánljuk Őket:

 

 

 

Csernek Hair Salon

1065 Budapest, Hajós u. 13.

Facebook / Csernek Hajszalon

A hajszalon a patináns Operaház mellett található immáron 12 éve. Tulajdonosa, Csernek Szilvia a Wella Cég oktató- és bemutató fodrásza a lehető legmagasabb szakmai színvonalon szeretettel vár minden érdeklődőt. Munkáját az állandó fejlődés, kitartás és alázat jellemzi, fontosnak tartja a régi és új vendégei megtartását. A fodrászaton kívül kozmetika, manikűr, műköröm, pedikűr, gyógypedikűr és gyógymasszázs is várja a vendégeket.

 

 

 

 

 

 

Cvikker Optika

1088 Budapest, Krúdy Gyula u. 4.

www.cvikkeroptika.com

A VIII. kerület hangulatos kis utcájában található az üzlet, ahol minden korosztály számára színvonalas, minden igényt kielégítő optikai szolgáltatást végeznek. Tulajdonosaik és az ott dolgozó szakemberek személyes szaktanácsadással és szakértelemmel segítenek a szemüveg és a kontaktlencse kiválasztásában. Az üzletben minőségi termékek találhatók megfizethető árakon. 

 

1001 Esküvői Fotó - Vécsei Zoltán

Portré- és esküvőfotózás

www.1001eskuvoifoto.hu

Varázslatos portré- és esküvőfotózás! Ha meg szeretnéd örökíteni soha vissza nem térő pillanataidat, keress meg bátran. Sokféle témában vállalok fotózást, de úgy érzem, hogy a portrék és az esküvők az erősségem. Keress bizalommal, hiszen Te is megérdemled, hogy csodálatos képek készüljenek rólad!

 

Lilith-Event Kft.

1071 Budapest, Vársoligeti fasor 35/a.

www.lilith.hu

Rendezvényszervezés, catering

A rendezvény sikere azon múlik, hogy a szervező értse Önt, kizárólagos célja legyen az Ön igényinek kielégítése. Ezt tarja egyik feladatának a Kft vezetése, ezen kívül fontos számukra ügyfeleinek biztonságos, színvonalas, minőségi kiszolgálása. Akár van ötlete, akár nincs elképzelése, két fős rendezvényt szeretne, vagy több ezer embernek szervezne, számíthat rájuk.

 

 

 

 

 

Rajki Csilla

1133 Budapest, Bessenyei u. 24.  

www.szakmainyelvoktatas.hu

Nyelvi coach, nyelvtanár, mediátor. Beszélt nyelvek: német, angol

Nyelvtanítás, nyelvi coaching, állásinterjúra felkészítés idegen nyelven

 

Merényi irodai masszázs

www.irodai-masszazs.hu

Képzett csapatunk hatékony irodai székmasszázs-kezeléseket végez sport-, gyógy-, svéd-, akupresszúrás elemeket alkalmazva.

Leendő ügyfeleinknek ingyenes bemutatót tartunk irodában, konferenciákon, céges rendezvényeken.